vrijdag 1 januari 2016

Knapperig fruit.

Van alle recepten die je zo tegen de feestdagen gaat uitproberen zijn er altijd wel blijvertjes bij. Ik denk dat dit er een van is, nee dat weet ik wel zeker. Vier keer heb ik dit toetje de afgelopen weken gemaakt en ben helemaal verslaafd geraakt aan de knapperige zoetzure pitjes. En last but no least het is super makkelijk te maken. Probeer het eens, hier vind je het recept.

5 opmerkingen:

  1. Die mag je inderdaad vaker maken want is erg lekker.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dat ziet er feestelijk uit. Het staat nu op mijn favorietenlijstje.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik hou van zoet-zuur en beken hier dat ik nog nooit granaatappelpitjes heb gegeten. Het lijkt mij erg lekker!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. lijkt me bijzonder smakelijk bedankt

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik ga dit recept zeker proberen! Ik ga wat moois maken van 2016 ;-) Bedankt voor je berichtje.

    BeantwoordenVerwijderen